ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ                              

MOBYZO

Πενταψήφιος Κωδικός: 54225/ 54124

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ

Η MOBYZO παρέχει ψυχαγωγικές υπηρεσίες που συνίστανται στην λήψη περιεχομένου για κινητά τηλέφωνα, όπως ήχoι ειδοποίησης, φωτογραφίες, παιχνίδια, ειδησεογραφικό υλικό, αστρολογικές προβλέψεις και άλλα αντικείμενα.

Αφού πραγματοποιήσετε έγκυρη εγγραφή και πληρωμή, μπορείτε να λάβετε ορισμένα αρχεία σε συμβατά κινητά τηλέφωνα και συμβατές συσκευές μέσω της MOBYZO.

Τα μέλη της MOBYZO λαμβάνουν τον προσωπικό τους σύνδεσμο κάθε μήνα, με τον οποίο μπορούν να κάνουν λήψη διαφορετικού περιεχομένου κάθε φορά.

Η Υπηρεσία MOBYZO παρέχεται με μηνιαία συνδρομή και συγκεκριμένα θα λαμβάνετε δώδεκα (12) κατά την λήψη χρεώσιμα μηνύματα, αξίας 2,29€ έκαστο, ή έως (48) σαράντα οχτώ κατά την λήψη χρεώσιμα μηνύματα 0,57€ εκαστο μηνιαίως, συνολική χρέωση: 27,48€ ανά μήνα (συμπεριλαμβάνομένων ΦΠΑ και τελών κινητής). Τελική Τιμή  

Η μηνιαία χρέωση σας θα τιμολογείται  αυτόματα μέσω του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας του Παρόχου σας.

Απαραίτητη προϋπόθεση χρήσης της Υπηρεσίας MOBYZO είναι να είστε άνω των 18 ετών, καθώς και να σας έχει δοθεί η άδεια του ατόμου που πληρώνει τον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας.

Η Υπηρεσία MOBYZO, στην Ελλάδα υποστηρίζεται από την εταιρεία MOBIVAS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, με έδρα το Μαρούσι Αττικής, επί της Λεωφόρου Κηφισίας αρ 166Α , μέσω των 5ψηφίων κωδικών της και της τεχνικής υποδομής της.

Για οποιοδήποτε θέμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών τηλεφωνικά στον αριθμό 2111881795 (απλή χρέωση από οποιοδήποτε σταθερό τηλέφωνο). Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε και μέσω email στο [email protected].

Εάν επιθυμείτε να διακόψετε τη συνδρομή σας από αυτήν την υπηρεσία, στείλτε μήνυμα από το κινητό σας με την λέξη STOP ΜΟΒΥ στον κωδικό πενταψήφιο αριθμό 54225/54124 όπου είχατε εγγραφεί

Το μήνυμα διαγραφής που αποστέλλει ο συνδρομητής στον πενταψήφιο κωδικό 54225 έχει κόστος απλού τυπικού μηνύματος, που διαφοροποιείται ανά πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Η επιβεβαίωση διαγραφής αποστέλλεται στον συνδρομητή δωρεάν από τον κωδικό 54303.